Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

29.09.2023 17:22

До Дня міста Іллінці відбулася благодійно-мистецька акція на підтримку Збройних Сил України «Моє серце з тобою»

651d12aee5ea9__2.jpg

Традиційно наприкінці вересня у громаді відзначається День міста Іллінці. Звичайно, коли сотні наших краян боронять Україну від ворога, коли фото наших Героїв нагадують, про ту непомірну велику ціну, яку ми платимо за право жити на своїй землі, не до святкувань та концертів. Та все по- іншому, якщо захід слугує важливій меті. Саме тому сьогодні на площі перед міським Будинком культури відбулася благодійно-мистецька акція на підтримку Збройних Сил України «Моє серце з тобою», присвячена Дню міста.

Організатори заходу - міський Будинок культури, Центр дитячої та юнацької творчості, Іллінецька дитяча музична школа.

Активні учасники Молодіжної ради при Іллінецькій міській раді ініціювали ярмарку, на якій продавали випічку, тістечка, сувеніри, патріотичні прикраси тощо.

Веселі руханки, патріотичний аквагрим подарували маленьким іллінчанам аніматори Території дитячих розваг «Ямайка».

Музичні дарунки лунали від вихованців студії естрадного співу «Соліс» Центру дитячої та юнацької творчості, Іллінецької дитячої музичної школи, танцювального колективу «Фантазія» міського Будинку культури.

Цікавими були виставки картин місцевих художників із зображенням міста, старих світлин Іллінців з минулого століття, підбірка книг місцевих письменників про нашу славну малу Батьківщину. Дітки мали змогу намалювати своє місто мрії.

У краєзнавчому квесті «Місто промовляє» взяли участь 4 молодіжних команди. За підсумками змагань перемогла команда Іллінецького аграрного фахового коледжу «Пепсі», друге місце - «Тінейджери Іллінеччини» Іллінецького ліцею №2, третє місце посіли «Синьо-жовті віртуози» Іллінецький ліцею №1, четверте закріпилося за командою Іллінецького ліцею №3 - «Відродження». Усі команди отримали грошову винагороду та памʼятні подарунки – Державний Прапор України.

Чарівні ведучі заходу, виконавці концертної програми, дякували нашим захисникам і захисницям, нашим ЗСУ, нашій ППО, нашим рятівникам, і лікарям. Усім великим, безстрашним людям, котрі тримають над нами небо, котрі захищають нас, стоять на передовій і працюють на перемогу в тилу. Людям, які боронять нашу країну, нашу з вами свободу і незалежність.

Здавалось, що можуть діти? Можуть багато - дарувати тепло своїх маленьких сердець і талант, виготовляти майстерні вироби, патріотичні прикраси, випікати смаколики, малювати прекрасні малюнки, робити, все, що в їхніх силах, щоб підтримати наших воїнів. Під час благодійно-мистецької акції вдалося зібрати 11 тис. грн., які буде спрямовано на допомогу захисникам України.

Разом ми – сила! Разом переможемо ворога!

Слава Україні!

Героям слава!

1.jpg 10.jpg 11.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg