Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

06.10.2023 17:12

«Засинай з мрією – прокидайся з метою»: розпочалося дводенне навчання у "Школі молодого лідера"

652397e539022__9.jpg

У Центрі активності громадян Іллінецької громади розпочалося дводенне навчання у «Школі молодого лідера» для 25-ти молодих, активних, креативних іллінчан.

Метою даного проєкту є створення спільноти лідерів, здатних впливати на формування молодіжної політики в Іллінецькій громаді, реалізовувати власні проєкти з розвитку громади та використовувати всі наявні інструменти прямої демократії.

«Школа молодого лідера» надає можливість вам вчитися та розвиватися попри всі труднощі сьогодення. Адже найголовніше – мати бажання та докладати зусиль. Дуже сподіваємося, що участь у цьому проєкті надихне когось із вас на реалізацію себе та свого потенціалу», - сказала звертаючись до присутніх Аліна Іваненко, голова громадської організації «Демократичні Ініціативи Активних Людей Обʼєднаних Громад» та керівник проєкту «Школа молодого лідера».

Вона також розповіла, про ГО «ДІАЛОГ», її діяльність, про «Школу молодого лідера» та очікування від проєкту.

Привітав учасників «Школи молодого лідера» перший заступник міського голови Олег Дмитрик.

«Влада зацікавлена у молодих лідерах, молодих депутатах, членах виконавчого комітету, оскільки саме молодь є тією рушійною силою розвитку, мотиватором змін та успішного майбутнього громади та України, - сказав Олег Дмитрик. - Участь у даному проєкті дасть можливість вам зрозуміти чи хочете ви змін, і що потрібно для того аби втілити їх у життя. Тому бажаю усім вам натхнення, успіхів, плідної праці. Навчайтеся! Розвивайтеся! Дійте та рухайтеся вперед!»

Далі учасники «ШМЛ» познайомилися з Віталієм Дорохом, керівником громадської організації «ПРАВО», спікером, яким працюватимуть протягом цих двох днів.

Під час тренінгу учасники говорили про форми участі громадськості в процесах прийняття рішень та механізми їх використання на практиці, як навчитися проявляти лідерські якості на рівні громади, як правильно донести свою думку до місцевої влади, що потрібно зробити, щоб отримати фінансування на реалізацію своєї ідеї та багато іншого.

ГО «Діалог», зі своїм проєктом «Школа молодого лідера», стала одним із переможців конкурсу міні-грандів для команд учасниць Вінницької регіональної школи партисипації на тему: «Інтеграція та соціалізація ВПО», яка проводиться в рамках проєкту «Створення в українських регіонах соціального капіталу для громадських ініціатив», орієнтованих на реформи, що реалізується німецькою ГО «Європейський Обмін» та Міжнародним Фондом «Відродження» у партнерстві з регіональними ГО за фінансової підтримки Федерального Міністерства закордонних справ Німеччини. У Вінницькій області діяльність Київського діалогу координує Громадська організація «Право».

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg