Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

16.10.2023 16:30

Працівників харчової промисловості привітали з професійним святом

652d3b2ebba4b__2.jpg

День працівників харчової промисловості в Україні відзначають щорічно у третю неділю жовтня. Сьогодні, 16 жовтня, міський голова Володимир Ящук привітав зі святом керівників та представників підприємств харчової промисловості Іллінеччини – ТОВ «Люстдорф», ТОВ «Золоті луки», підприємства ТМ «Мореман», КП «Іллінціхліб», виробничого відділу м. Іллінці ТОВ «Хлеббовь», а в їхніх особах усіх людей, які працюють у цій сфері та подякував за їхню роботу.

«Дякую вам за те, що попри усі труднощі воєнного стану ви не припинили своєї роботи, шукаєте шляхи розвитку, сплачуєте податки до бюджету громади, заробітну плату працівникам, постійно підтримуєте наших воїнів. Немає сумнівів, що ви докладатимете ще більше зусиль для задоволення попиту населення високоякісною продукцією», - сказав міський голова.

Володимир Миколайович побажав усім міцного здоров'я, реалізації усіх планів, нових ідей та мирного неба над українською землею.

За високі досягнення у професійній діяльності, сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток харчової промисловості кращих працівників нагороджено грамотами Іллінецької міської ради та пам’ятними подарунками.

1.jpg 10.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg