Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

30.10.2023 17:20

В Іллінцях проходили Обласні спортивні змагання «Найкраща міська спортивна громада 2023»

6540bfc9a3ceb__1.jpg

У суботу, 28 жовтня, в Іллінцях проходили Обласні спортивні змагання «Найкраща міська спортивна громада 2023», участь у яких взяли 13 команд міських громад області. Організатор змагань Вінницька територіальна організація ВФСТ «Колос».

Виборювали звання найспортивнішої команди Гайсинської, Гніванської, Барської, Бершадської, Іллінецької, Жмеринської, Калинівської, Ладижинської, Липовецької, Погребищенської, Тульчинської, Хмільницької та Ямпільської громад.

Під час урочистого відкриття змагань Іллінецький міський голова Володимир Ящук привітав усіх присутніх з цією подією:

«Радий, що сьогодні вдалось зібратись спортсменам більшості територіальних громад. Нехай переможе найсильніший. Вічна слава Героям та слава Україні!».

Голова ВТО ВФСТ «Колос» Сергій Татусяк додав, що це та спортивна структура, яка незважаючи на всі складності, знаходить можливість зустрітися та покращити моральний стан містян й мешканців області:

«Велика подяка головам територіальних громад за розвиток спорту. Сьогодні важливо бути здоровим та тримати форму. Масова фізична культура і спорт - не просто розвага, а безпека держави. Україна - сильна, незалежна, правова держава!».

Важливість допомоги Збройним силам України та збору коштів під час змагань зауважила представниця благодійного фонду «МХП – Громаді» Ольга Яценко. Адже це маленький крок для спільної Перемоги.

На заході присутній власне й представник ЗСУ, заступник голови ВТО ВФСТ «Колос» Микола Радіонов:

«Вітаю вас з проведенням таких потужних змагань. Спортивні змагання - це високий заряд енергії. Бійці - це також спортсмени з усіх представлених сьогодні громад. Тому бажаємо усім чесної та гарної боротьби. Слава ЗСУ!».

Виконавчий директор Відділення Національного Олімпійського комітету у Вінницькій області Сергій Пліхта підсумував, що підтримка спорту надзвичайно важлива. Проведення таких заходів дозволяє відволіктись від думок про важку ситуацію в Україні, підтримати один одного, допомогти бійцям та не зупинятись на розвитку спорту на всіх рівнях.

Проходили Обласні спортивні змагання «Найкраща міська громада Вінниччини 2023» одночасно в трьох локаціях: Іллінецька дитячо-юнацька спортивна школа, Іллінецький аграрний фаховий коледж, Іллінецький ліцей №2.

Спортсмени та спортсменки змагались в таких дисциплінах, як: футзал, волейбол, шахи та шашки, настільний теніс, дартс, гирьовий спорт.

За підсумками змагань перемогу виборола команда Жмеринської міської територіальної громади, команда Іллінецької міської територіальної громади посіла друге місце, третє місце - команда Хмільницької міської територіальної громади.

Свій внесок у загальнокомандну перемогу іллінчан зробили:

- Сидоренко Андрій, який став переможцем у змаганнях з настільного тенісу серед чоловіків;

- Цеплий Василь і Легойда Віталій вибороли друге місце у змаганнях з гирьового спорту;

- Бронзові призерки змагань: Людмила Караваєва – шашки, Олена Крижанівська – дартс, Інна Кондратюк - настільний теніс.

Щиро вітаємо наших спортсменів з таким гарним результатом, зичимо нових перемог та спортивних успіхів.

Дякуємо Збройним Силам України за мирне небо та за можливість жити на своїй землі.

10.jpg 11.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg