Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

20.11.2023 17:15

Працівників сільського господарства Іллінеччини привітали з професійним святом

655c5e962f73f__8.jpg

Традиційно, у третю неділю листопада, Україна вшановує своїх годувальників, людей, які працюють на землі. Це свято вже давно стало народним, адже благородна важка праця хлібороба була і залишається визначальною складовою розвитку держави, запорукою її процвітання.

Сьогодні, 20 листопада, у залі засідань Іллінецької міської ради відбувся урочистий захід до Дня працівників сільського господарства. Привітав трудівників аграрної галузі міський голова Володимир Ящук.

«Сільське господарство - це перш за все люди, завдяки невтомній праці яких наша держава має потужний ресурс для розвитку та процвітання. Сьогодні, у такий непростий для нашої країни час, ви продовжуєте працювати, з гідністю долаєте всі виклики та робите усе для того, аби українська земля давала щедрий врожай, аби наша держава була із хлібом. Ви забезпечуєте надійний тил нашим воїнам, допомагаєте Збройним Силам України, кожний на своєму робочому місці робите свій внесок у спільну Перемогу над ворогом», - сказав у вітальному слові Володимир Ящук.

Міський голова подякував керівникам сільськогосподарських підприємств за їхню допомогу та підтримку у реалізації багатьох проектів, які спрямовані покращити життя населення нашої громади.

«Щиро дякую за співпрацю. Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, миру, щастя та благополуччя. Нехай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються у життя всі плани, задуми на благо розквіту нашої громади та піднесення добробуту всього українського народу», - додав Володимир Миколайович.

Також з професійним святом працівників сільського господарства привітав депутат Вінницької обласної Ради, директор Іллінецького аграрного фахового коледжу, голова Ради сільськогосподарських виробників Іллінецької громади Василь Пиндус.

«Незважаючи на всі труднощі сьогодення, кожне сільськогосподарське підприємство працює, збирає врожаї, виплачує заробітну плату, допомагає Збройним Силам України. Цей рік був непростим, але ми здолали всі випробування, і впевнений, так буде і надалі. Вітаю усіх вас зі святом. Бажаю міцного здоров’я усім вам, вашим родина, гарних усім нам врожаїв, Перемоги та мирного неба над нашої українською землею», - сказав Василь Васильович.

За відданість справі, високий професіоналізм та наполегливу щоденну звитяжну працю задля забезпечення продовольчої безпеки нашої країни та з нагоди професійного свята - Дня працівників сільського господарства Миколі Крижанівському, директору СТОВ «Маяк» с. Володимирівка вручено вітальний лист Міністра аграрної політики та продовольства України. Почесною грамотою Вінницької обласної державної адміністрації та Вінницької обласної ради нагороджений агроном СТОВ «Злагода» с. Павлівка Олег Хлищиборщ. Грамотами Іллінецької міської ради нагороджено кращих з кращих працівників агроформувань Іллінеччини.

Доєднався до привітань аграріям нашої громади головний лікар КНП «Іллінецька міська лікарня» міської ради.

«Щиро дякую вам, дорогі аграрії, що ви всі підтримали нас та допомогли забезпечити виконання у лікарні вимог Національної служби здоров’я України, щодо забезпечення кондиціонування повітря у палатах та операційних. Адже якісна медицина – це не тільки про професіоналів, найкраще медичне обладнання, а й, насамперед, комфортне перебування пацієнтів. Завдяки вашій спільній допомозі нам вдалося встановити у міській лікарні 57 кондиціонерів. Це надзвичайно важливо», - сказав Олександр Бабушок.

Трудівників полів і ферм, фахівців сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств, людей найшанованішої та поважної професії зі святом вітали у всіх куточках нашої громади.

Привітати зі святом трудівників СТОВ «Україна» у с. Тягун - одного з найбільших та найуспішніших сільськогосподарських підприємств нашої громади, яке знане не тільки на Іллінеччині, а й на теренах Вінниччини, своїми високими врожаями, збереженням тваринництва, стабільною роботою та гідною заробітною платою працівників завітав перший заступник міського голови Олег Дмитрик.

Олег Вікторович передав аграріям найкращі вітання від міського голови Володимира Ящука та подякував за співпрацю, допомогу та підтримку у реалізації багатьох проектів, спрямованих на розвиток соціальної сфери.

Шановні аграрії! Нехай не знають втоми ваші натруджені руки, нехай щедрою буде ваша життєва нива, а праця й надалі збагачує Україну та прославляє нашу Іллінеччину!

Перемоги, гарної погоди і щедрих врожаїв! Слава Україні!

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg