Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

30.11.2023 16:22

Відбулося 24 засідання виконавчого комітету Іллінецької міської ради

65689f238a0c1__6.jpg

Понад 20 питань було внесено до порядку денного 24 засідання виконавчого комітету Іллінецької міської ради 8 скликання, який відбувся сьогодні, 30 листопада. Провів засідання міський голова Володимир Ящук.

Розпочалося засідання хвилиною мовчання. Присутні вшанували пам’ять земляків, які загинули за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність Української держави. Вічна шана і слава нашим Героям.

Члени виконавчого комітету заслухали інформацію про виконання бюджету Іллінецької міської територіальної громади за 9 місяців 2023 року. Інформувала з даного питання начальник фінансового управління міської ради Тетяна Івашківська.

Було затверджено звіти фінансового плану комунальних підприємств міської ради, а саме: «Центр первинної медико-санітарної допомоги», «Іллінецька міська лікарня», «Добробут», «Іллінціводоканал», «Трудовий архів», «Іллінецька організація радіомовлення», «Архітектурно-будівельне бюро». Представили звіти керівники комунальних підприємств міської ради.

Відповідно до заяв громадян було надано дозвіл на виготовлення технічної документації на водопостачання будівель і споруд та їх водовідведення, зріз дерев. Інформував з цих питань начальник управління житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури міської ради Юрій Роїк.

Розглядалися питання щодо надання двом дітям статусу дитини, постраждалої внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, надання дозволу на укладення на ім’я малолітніх дітей договору дарування об’єктів нерухомого майна та затверджено висновок щодо доцільності позбавлення батьківських прав відносно малолітньої дитини. Інформувала членів виконавчого комітету з даних начальник служби у справах дітей міської ради Альона Падура.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

Чергове засідання виконавчого комітету, яке пройшло у робочій атмосфері, закінчило свою роботу після розгляду усіх питань, що увійшли до порядку денного. Міський голова подякував усім за роботу.

 

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 7.jpg