Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

05.12.2023 16:20

З Міжнародним днем волонтера привітали волонтерів нашої громади

657021731578a__1.jpg

Щороку 5 грудня увесь світ та Україна відзначають Міжнародний день волонтера. День, коли вшановують людей, котрі безкорисливо простягають руку допомоги ближньому, для яких доброчинність – невід’ємна частина їх життя. Для українців вже котрий рік поспіль це свято має особливе значення. Адже від початку збройної агресії росії у 2014 році сотні тисяч патріотів об’єднались в потужний волонтерський рух, який забезпечував та продовжує забезпечувати надійний тил військовим та підтримку вимушеним переселенцям. Українські волонтери стали міцною силою, що разом зі Збройними Силами України протистоїть рашистам.

З нагоди Міжнародного дня волонтера міський голова Володимир Ящук привітав причетних до волонтерського руху іллінчан, подякував за їхню щоденну невтомну працю, патріотизм, активну життєву позицію.

«Здається, зараз немає українців, які б не волонтерили. Хтось організовує збір коштів та знаходить можливості придбати сучасне спорядження, транспорт, технічні засоби для наших воїнів, хтось відвозить їм усе необхідне, хтось плете сітки, хтось проводить благодійні концерти, продає хендмейд на ярмарках, хтось ліпить вареники, хтось допомогає шпиталям і пораненим чи просто працює та перераховує частину заробітної на армію. Я безмежно вдячний кожному жителю громади, кожному волонтеру, і дорослим, і дітям, за ваші зусилля, спрямовані на допомогу ближньому, захист країни, підтримку нашої армії. Спасибі вам за те, що ви є, за те, що продовжуєте невтомно тримати свій фронт, за те, що робите цю важливу справу. Ви - неймовірні люди. Хай все добро, котре ви віддаєте іншим, повертається до вас сторицею. Міцного здоров'я, невичерпної енергії та сил, миру у ваших домівках та в нашій країні», - зазначив міський голова Володимир Ящук.

За активну волонтерську діяльність, патріотизм, ініціативність, небайдужість, всебічну допомогу воїнам, які захищають суверенітет і незалежність Української держави, допомогу переселенцям та з нагоди Міжнародного дня волонтера грамотою Іллінецької міської ради нагороджено: представників Молодіжної ради при Іллінецькій міській раді (голова Наталія Значковська), релігійну громаду християн віри Євангельської церкви «Живе слово» (пастор Степан Леськів), директора Будинку для людей похилого віку благодійної організації «Благодійний фонд «Віфанія» Олександра Гончара, невтомних волонтерок Громадської організації «Гуд ПОІНТ» Ірину Матронкіну, Ольгу Скрипник, Наталію Штепенко, Олену Фесенко.

Доєднався до слів вітань головний лікар КНП «Іллінецька міська лікарня» міської ради Олександр Бабушок та вручив Подяки колективу лікарні приватним підприємцям, керівникам підприємств, організацій, які надали допомогу у придбанні кондиціонерів для медичного закладу.

«Волонтер – це помічник. Дякую, що ви підтримали нас та допомогли забезпечити виконання вимог Національної служби здоров’я України щодо кондиціонування повітря у палатах та операційних лікарні. Ми перший медичний заклад Вінницької області, який завершив стовідсотково заплановане завдання. Завдяки вашій спільній допомозі та допомозі аграріїв нам вдалося встановити 78 кондиціонерів. Це важлива умова укладання в наступному році договорів з НСЗУ на фінансування медичних послуг та комфортного перебування пацієнтів у лікарні.

Бажаю вам благополуччя, миру й добра вашим родинам, нових звершень у благородній справі служіння України», - сказав Олександр Бабушок.

10.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg