Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

06.12.2023 16:10

Володимир Ящук: "Збройні Сили України - сила та гордість України!"

657086aeefdbd__3.jpg

6 грудня в Україні відзначають День Збройних сил України.  Це День справжньої мужності, героїзму і відваги, яку щоденно демонструють українські захисники і захисниці.

З нагоди Дня Збройних Сил України Іллінецький міський голова Володимир Ящук зустрівся з учасниками бойових дій в російсько-українській війні, військовослужбовцями та працівниками першого відділу Вінницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, привітали їх зі святом, вручили грамоти Іллінецької міської ради та подарунки.

«Збройні Сили України - сила та гордість України! Ви – наша віра в сьогодення і непохитна надія на щасливе та безпечне майбутнє. Щодня своєю службою ви наближаєте Перемогу, даючи гідну відсіч ворогам. Ви - захист для громади, гордість для України і приклад для світу.

Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добра і злагоди, звершення всіх планів і задумів, успіхів у благородній справі служіння рідному народові заради миру і процвітання України!» - звернувся до присутніх міський голова.

Щодня у боротьбі за свою незалежність та волю Україна втрачає найкращих своїх синів та дочок. Пам’ятаємо кожного, хто у боротьбі з ворогом віддав своє життя за Українську державність.

Вічна пам'ять та вічна слава загиблим Героям.

Слава Збройним Силам України!

Слава Україні!

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg