Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

06.12.2023 13:20

Відбулося 25 засідання виконавчого комітету міської ради

657087b1860ad__5.jpg

Сьогодні, 6 грудня, відбулося 25 засідання виконавчого комітету Іллінецької міської ради 8 скликання під головуванням міського голови Володимира Ящука.

На початку засідання присутні вшанували пам'ять земляків, які віддали своє життя, у боротьбі з ворогом, за Українську державність, хвилиною мовчання.

Члени виконавчого комітету заслухали інформацію начальника Управління економічного розвитку та інвестицій Іллінецької міської ради Володимира Сліпчика «Про виконання Програми соціально-економічного розвитку Іллінецької міської територіальної громади за 2023 рік та погодили даний проєкт рішення, який буде винесено на розгляд депутатів міської ради.

Наступним розглядалося питання «Про бюджет Іллінецької міської територіальної громади на 2024 рік». Виступила з даного питання начальник фінансового управління міської ради Тетяна Івашківська.

Члени виконкому підтримали проєкт рішення про бюджет громади на 2023 рік з подальшим затвердженням на сесії міської ради.

Також було ухвалено рішення про виділення матеріальної допомоги родині загиблого захисника України Миколи Пасічнюка. Інформувала з цього питання заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмила Трохимець.

Міський голова подякував членам виконкому за конструктивну злагоджену роботу.

Володимир Миколайович привітав присутніх з Днем місцевого самоврядування, який у нашій державі відзначається 7 грудня:

"Ми не будемо проводити ніяких урочистих заходів до Дня місцевого самоврядування. Разом з тим, хочу подякувати усім членам виконкому за вашу життєву позицію, відповідальність та активну роботу на користь громади. Бажаю усім міцного здоров’я, добробуту та злагоди в родинах, мирного неба й Перемоги Україні!"

1.jpg 10.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg