Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

06.12.2023 16:25

У міському будинку культури відбулося свято для дітей

65708d1db83c2__6.jpg

Щороку у грудні відзначають День Святого Миколая. Це світле та радісне свято, яке відкриває низку різдвяних і новорічних свят, вчить дітей вірити в чудо та навчає милосердю, доброті, чуйності.

Напевно, кожна дитина цими днями найбільше чекає Святого Миколая, який щедро дарує віру у здійснення найзаповітніших мрій, леліє в дитячих серцях світлі почуття доброти, радості і втіхи.

6 грудня у міському будинку культури відбувся святковий захід для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з інвалідністю, внутрішньо переміщених осіб, дітей, чиї батьки загинули в боротьбі за Україну.

Цікаву інтерактивну виставу «Врятоване свято» представили актори Території дітей «Ямайка». Присутні переглянули концерт, який підготували вихованці Центру дитячої та юнацької творчості.

Міський голова  Володимир Ящук привітав усіх зі святом та побажав здоров’я, гарного настрою, нових здобутків, миру та злагоди, щедрості та благословення Святого Миколая, його прихильності та опіки.

Від Іллінецької міської ради діти отримали новорічні подарунки.

Святий Миколай побажав усім присутнім родинного затишку, успіхів у навчанні, наснаги та якнайбільше радісних моментів у житті.

Дуже приємно, що спільними зусиллями ми змогли принести малечі радість.

Висловлюємо подяку всім, хто приєднався до привітань. Нема нічого більш приємного, як посмішки на дитячих обличчях. Цього року дітки ще раз переконались, що дива трапляються!

 

1.jpg 10.jpg 11.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg