Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

15.12.2023 14:15

Володимир Ящук привітав працівників суду з професійним святом

657c5b1faea9e__5.jpg

Привітати служителів Феміди, всіх, хто працює у судовій системі, зі святом до Іллінецького районного суду завітав міський голова Володимир Ящук.

«Почесна й нелегка місія служіння правосуддю вимагає від суддів та працівників судових органів високого рівня знань, досвіду та виняткових особистих якостей: честі, гідності, відданості справі та наполегливості. Авторитет судової гілки влади великою мірою залежить від того, як чітко функціонує кожна її ланка, як сумлінно виконує свої обов’язки кожен її працівник», - сказав міський голова.

Володимир Ящук побажав усім гарного настрою, міцного здоров’я, щастя та благополуччя в родинах, успіхів у професійній діяльності, поваги і довіри громадян та мирного неба над головою.

З нагоди професійного свята, за високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю в судовій системі, добросовісне виконання своїх посадових обов’язків кращих працівників районного суду було відзначено Почесною грамотою обласної військової адміністрації та обласної ради, Почесними грамотами Територіального управління судової адміністрації України в Вінницькій області, Грамотами Іллінецької міської ради та памʼятними подарунками.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg