Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

18.12.2023 14:48

Іллінецький ліцей №2 отримав обладнання на суму понад 1 млн грн

6580486499093__4.jpg

Шановні друзі! Раді повідомити, що Іллінецький ліцей №2 Іллінецької міської ради в рамках реалізації Програми EGAP, за підтримки Фонду Східна Європа та EPAM Ukraine отримав обладнання на суму 1005,00 тис. грн.

Як переможець конкурсу «Назад у майбутнє», у заклад загальної середньої освіти надійшли набори робототехніки, З-Д принтер, інтерактивні панелі, вебкамери, цифрові мікроскопи, документ-камери, цифрова метеостанція, набір датчиків з біології та фізики, програмне забезпечення, ноутбуки.

Сьогодні учителі-предметники ліцею апробовують обладнання на уроках, проходять навчання у програмі mozaBook, впроваджують елементи STEM освіти. Це дозволяє педагогам наочніше пояснювати необхідний матеріал, тому що поруч з теорією діти відразу бачать, як це виглядає у реальному житті.

Цікавим є те, що під час STEAM-уроків в центрі уваги знаходиться не вчитель, а практичне завдання, яке потрібно вирішити здобувачу освіти.

Головною перевагою STEAM-навчання для школярів є їх підготовка до реального життя, що дозволяє виховати у дітях гнучкість та критичне практично орієнтоване мислення.

Директор опорного ліцею Людмила Виноградова зазначає, що після застосування STEAM-викладання діти матимуть глибоке розуміння, як жити у сучасному динамічному світі.

Все в наших руках!

44.jpg 444.jpg с3.jpg с5.jpg