Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

15.03.2024 15:20

Вітання з професійним святом приймали працівники КП "Іллінціводоканал" міської ради

65f457d0af98f__8.jpg

Щирі вітання з Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення приймали сьогодні й працівники комунального підприємства міської ради «Іллінціводоканал».

Міський голова Володимир Ящук привітав колектив з професійним святом.

«За останні декілька років іллінчани вже звикли до того, що вода в їх домівках є цілодобова, а пориви та будь-які неполадки усуваються оперативно та в найкоротші строки. Адже завдяки вашій злагодженій роботі, професіоналізму, сумлінному відношенню до справи, населення нашого міста та сіл стабільно забезпечується водою, у належному стані підтримуються об’єкти водопровідного та каналізаційного господарства», – зазначив у своєму виступі міський голова Володимир Ящук.

Бажаю вам успіхів та нових здобутків, міцного здоров’я, сімейного затишку, наснаги, гарного настрою та достатку. Нехай розуміння та підтримка жителів нашої громади завжди надихають досягати бажаних результатів.

Щирі вітання на адресу колег прозвучали й від директора підприємства Юрія Томащука¸ який подякував колективу за нелегку щоденну працю, за те, що вболівають за загальну справу.

Традиційно кращим працівникам підприємства з нагоди професійного свята були вручені подяки міської ради, грамоти дирекції комунального підприємства «Іллінціводоканал» міської ради, пам’ятні подарунки, грошові винагороди.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 9.jpg