Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

17.02.2023 19:42

Іллінецький міський голова Володимир Ящук та його заступники взяли участь у засіданні медичної ради КНП «Іллінецька міська лікарня» міської ради

63f36389c8095__IMG_3488.JPG

Сьогодні відбулося засідання медичної ради КНП «Іллінецька міська лікарня» міської ради, на якому підведено підсумки за минулий рік. У засіданні взяли участь Іллінецький міський голова Володимир Ящук, перший заступник міського голови Олег Дмитрик, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмила Трохимець, начальник управління соціального захисту населення та охорони здоров’я міської ради Людмила Цінська, головний лікар комунального підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» міської ради Олександр Бабушок.

Про роботу очолюваного ним підприємства у 2022 році та основні завдання на цей рік розповів головний лікар КНП «Іллінецька міська лікарня» міської ради Микола Масленчук:

« 2022 рік для колективу Іллінецької міської лікарні був важким, як і для всієї України. Війна, COVID-19, постійні відключення електроенергії, складнощі з фінансуванням, нестача лікарських препаратів та багато інших проблем. Разом з тим, ми спрацювали достойно, про що свідчать показники нашої роботи. Назву лише основні з них – проліковано 3127 хворих, прооперовано близько 700 пацієнтів, у пологовому будинку народилось 309 діток.

Укладено з Національною службою здоров’я України 13 пакетів на надання медичної допомоги. Усі вони повністю профінансовані НСЗУ.

Приємно, що наш колектив поповнився трьома молодими лікарями – лікарем-реаніматологом, лікарем-терапевтом, лікарем-педіатром. Наші молоді колеги вже успішно працюють.

Завдяки коштам НСЗУ, коштам місцевого бюджету, гуманітарній допомозі та підтримці благодійних фондів значно покращилась матеріальна-технічна база лікарні, на загальну суму понад 10 млн грн. Придбали сучасний відеоколоноскоп та гістероскоп, отримали як благодійну допомогу рентген апарат С-Дуга, ультразвуковий апарат, монітори пацієнта, 2 ШВЛ апарати ІІІ класу. За державні кошти Департаментом охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА нам передано мобільний рентген апарат та портативний УЗД-апарат. Це обладнання дає можливість значно покращити діагностику та якість медичних послуг.

Дякую за співпрацю та підтримку нашого лікувального закладу міській раді й міському голові Володимиру Ящуку, Департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА, благодійним фондам й нашим іноземним партнерам».

Виступ Миколи Максимовича супроводжувався відеопрезентацією.

Міський голова Володимир Ящук подякував медичним працівникам за їх нелегку працю.

«З початку повномасштабного вторгнення росії на територію нашої держави було чимало хвилювань як функціонуватиме лікарня. Однак навіть у таких непростих умовах вам вдалось забезпечити стабільну роботу закладу, жителі нашої громади отримували необхідну медичну допомогу, надавались медичні послуги внутрішньо переміщеним особам. Я вдячний, що ви залишились на своїх робочих місцях, що наші медики продовжують щодня рятувати життя, допомагають, лікують, роблять свій внесок у наближення перемоги - звернувся до присутніх Володимир Миколайович - Важко щось планувати під час воєнного стану, бо сьогодні основне наше завдання це допомога та підтримка наших воїнів, разом з тим з головним лікарем вже обговорювали питання проведення ремонтних робіт в лікарні, будемо виготовляти кошторисну документацію та працювати над їх реалізацією».

63f3630428d3f.jpg 63f3630993dff.jpg 63f3632524526.jpg 63f3632d571db.jpg 63f3633516f78.jpg 63f3633b18a52.jpg 63f36343a9795.jpg 63f3634d3325b.jpg