Іллінецька територіальна громада

Вінницька область, Вінницький район

14.12.2023 11:25

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць Іллінецької територіальної громади

657acdf070bef__30627694e976647bdb89d71d3452ce67.jpg

Відповідно Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії», Іллінецька міська рада Вінницької області  повідомляє про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць територіальної громади згідно зі  Списком вулиць Іллінецької міської територіальної громади, які підлягають перейменуванню.

Організатор громадського обговорення – Управління житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Іллінецької міської ради.

Громадське обговорення проводиться Управлінням житлово- комунального господарства, містобудування та архітектури Іллінецької міської ради на виконання вимог Закону України «Про засудження комуністичного та націоналістичного (нацистського) тоталітарного режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», Постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.212 р. № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій».

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, протягом 1 місяця з дня його оголошення.

Поштова адреса: 22700, вул. Соборна, 19, м. Іллінці

Електронна адреса:  uma_ill@ukr.net

Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження.

Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

Пропозиції (зауваження), отримані в ході проведення громадського обговорення, оприлюднюються організатором громадського обговорення у спосіб, за допомогою якого було оприлюднене інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення.

Відповідальна особи за проведення громадського обговорення: Роїк Юрій Петрович – начальник Управління житлово- комунального господарства, містобудування та архітектури – головний архітектор Іллінецької міської ради.